Makelaar Antwerpen

Op zoek naar een betrouwbare makelaar in Antwerpen? Immo De Laet nv. is dé gekende makelaar voor uw immo in Antwerpen. Immo verkopen of verhuren in Antwerpen of zelf immo kopen of huren? Immo De Laet is een ervaren makelaar in regio Antwerpen met maar liefst 8 verschillende immokantoren. Onze makelaars in Antwerpen zijn uw betrouwbare partner voor uw immo.

Wij zijn een toonaangevende makelaar in verkoop en verhuur in regio Antwerpen, omdat het verhuur- of verkoopproces altijd volgens wet en recht en bepaalde regels verloopt. u kan steeds bij Immo De Laet nv. terecht als specialist in het verhuren en verkopen van uw immo in Antwerpen.

Betrouwbaar vastgoedmakelaar in Antwerpen

Hoe kiezen voor een betrouwbare makelaar in Antwerpen die optimale kwaliteit en betrouwbaarheid verzekerd? Antwerpen herbergt een betrouwbaar makelaar, Immo De Laet nv, omdat wij:

  • lid zijn van het BIV
  • lid zijn van het CIB
  • de plichtenleer volgen
  • erkende makelaars zijn

Meer nog, wij bieden u de volle vrijheid zelf na te gaan wat wij in uw dossier allemaal presteren. Op onze website is hierover de nodige informatie te vinden. Dankzij onze transparantie en kwaliteitsvolle dienstverlening wordt de verkoop of aankoop voor onze klanten een stuk eenvoudiger. Het is namelijk onze taak om de ingewikkelde procedures glashelder te maken als betrouwbare makelaar in Antwerpen. Uw immo is bij ons in goede handen!

Breed georiënteerd als makelaar in Antwerpen

Al uw immozaken laten beheren door een gekende makelaar in Antwerpen? Immo De Laet is dé meest veelzijdige makelaar die Antwerpen te presenteren heeft. Onze focus ligt niet op het slechts aanbieden van één bepaald type immo. Woningen, nieuwbouwwoningen, appartementen, studio’s, gronden, opbrengsteigendommen, handelspanden en ook garages behoren tot onze portefeuille. Met een uitgebreide ervaring stelt dat ons in staat als makelaar in Antwerpen volledig te voorzien in de verlangens van onze klanten. Geïnteresseerden die immo aanbieden bieden wij bovendien een gratis schatting. Immo De Laet nv waakt als makelaar altijd over een gezond immoklimaat.