Makelaar in Berchem

Dé immomakelaar van Antwerpen

Jouw vastgoed of beter gezegd immobiliën te koop of te huur aanbieden is een aardige klus met mogelijk ongewenste moeilijkheden erbij. Het proces kan stroef verlopen indien je niet over de nodige kennis beschikt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je op zoek bent naar de juiste makelaar die je in dat proces kan begeleiden. Voorkom narigheid en kies doelbewust voor een erkend vastgoedmakelaar.

Immo De Laet nv stelt alles in het werk zodat jouw immo vlot verhuurd of verkocht zal worden. Zekerheid van verkoop of verhuur met een gewenst resultaat voor alle partijen en tegen de meest concurrentiële tarieven.

Officieel erkend makelaar

De zekerheid en professionaliteit die wij jou als makelaar bieden, staven wij aan de hand van onze aansluitingen bij het BIV (Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars), de toezichthoudende autoriteit in België, en tevens bij het CIB. Met Immo De Laet nv aan jouw zij werk je met:

  • advies van professionals
  • een uitzonderlijke promotie
  • creatieve makelaars
  • betrouwbare makelaars
  • oprechte medewerkers
  • een erkend vastgoedmakelaar

Immo De Laet nv houdt zich bezig met onder meer woningen, nieuwbouwwoningen, appartementen, studio’s, gronden, opbrengsteigendommen, handelspanden en garages. Voor wat betreft de gebieden die wij aandoen in België – met een nadruk op Antwerpen – zijn wij overal en altijd in de gelegenheid om jouw immo of vastgoed aan te bieden. En als klant of potentiële koper is een website een goede bron van informatie. Daarom bieden we een handige website met alle panden in een helder overzicht. Immo kopen of verkopen? Immo huren of verhuren? Neem gauw een kijkje op de website van Immo De Laet nv. We staan altijd paraat voor al jouw immowensen.

Afhandeling immo, makelaar vergemakkelijkt

Het kopen, verkopen, huren en verhuren van vastgoed wordt steeds moeilijker en moet volgens bepaalde regels en voorschriften gebeuren. Daarbovenop zijn de wetten ten aanzien van vastgoed en ook alle andere zaken eromheen continu onderhevig aan veranderingen. Daarmee wordt alles steeds ingewikkelder. Als particulier is het dan ook een hele opgave om daaraan te voldoen. Makelaar Immo De Laet nv is flink bedreven in deze processen en dit stelt ons in staat om als makelaar jouw immo te behandelen zoals jij dat wenst. En zo nemen wij al die zorgen op ons, zodat een verkoop of verhuur enkel als vlot kan ervaren worden. Onze makelaars zijn elke dag opnieuw in de weer en zijn dus heel goed op de hoogte van al de recente ontwikkelingen aangaande immobiliën. Dankzij onze BIV-erkenning is dit een zorgeloze stap voor jou.